Tilbake

Endre gudstjeneste

Lukk

Synlighet

Ikke synlig

Gudstjenesten opprettes, men vises ikke i oversikten over tilgjengelige gudstjenester uten at du er pålogget. Du må selv utstede billetter til de som skal delta. Typisk bruk: Bryllup, begravelse, dåp, 1. kommunion.

Synlig og med vanlig billettsalg

Dette er det vanligste alternativet. Gudstjenesten vises, og hvem som helst kan bestille billetter. Typisk eksempel: Alle hverdags- og søndagsmesser.

Synlig men lukket

Gudstjenesten vises, men er markert som lukket, og billetter kan ikke bestilles av andre enn de som er pålogget. Brukes i de tilfeller der man ønsker å kunngjøre et arrangement men ikke åpne for pålogging før på et senere tidspunkt. Typisk er prestevielser og der man først ønsker å invitere en spesiell gruppe, for eksempel prestene som skal delta i en oljevigselsmesse.

Denne statusen vil også bli automatisk påslått når det ikke lenger er mulig å bestille billett til en gudstjeneste fordi påmeldingsfristen er utløpt, typisk ved midnatt før arrangementets start.

Lukk

Antall billetter

Øke antall plasser

Du kan oppgi et nytt maksimum antall billetter til denne ene gudstjenesten. Du kan ikke oppgi et høyere antall enn det som er maksimum for dette stedet.

Trenger du å øke antall plasser ytterligere, ta kontakt med IT-avdelingen.

Redusere antall plasser

Du kan oppgi et nytt og lavere antall billetter til denne ene gudstjenesten. Du kan ikke oppgi et lavere antall enn det det allerede er laget billetter til.

Slette gudstjenesten

Dersom du setter antallet til null (og det ennå ikke er laget billetter) blir gudstjenesten slettet helt fra databasen.